Segítség a regisztrációhoz

A regisztráció elvégzése érdekében kérjük, kövesse a következő lépéseket.

 1. Kattintson a bal oldalon lévő „Új résztvevő előregisztrációja” nevű menüpontra a következő linken: https://mel2020.diamond-congress.hu/
 2. Adja meg az email címét és jelszavát, majd pipálja ki az adatvédelmi szabályzatról, felhasználási feltételekről, és fotó készítéséről szóló jelölőnégyzetet, ezután pedig írja be az ellenőrző kódot a feliratkozáshoz.
  Az Adatvédelmi Tájékoztatót és Felhasználási Feltételeket itt olvashatja: http://www.diamond-congress.hu/adatkezelesi-tajekoztato.html
 3. Az alapadatok elmentése után lépjen be az online adatlapjára. Következő lépésként töltse ki a személyes és munkahelyi adatokról szóló űrlapot.
 4. A bal oldali menüpontoknál folytassa a „Regisztráció” gomb megnyomásával, ahol a részvételi díj kategóriát tudja kiválasztani. Kérjük, olvassa el figyelmesen a kategóriákat és válassza ki az Önnek megfelelőt.
  Fontos: Amennyiben a számlázási cím eltér a munkahelyi adatoktól, akkor azt ezen az oldalon tudja megváltoztatni. Kérjük, figyeljen a pontos cím és adószám megadására.
 5. Amint kiválasztotta és jóváhagyta a részvételi díját, további menüpontok jelennek meg a bal oldali menüsávban.
 6. A következő pont a szállásfoglalás. A feltüntetett szobaárak tartalmazzák az áfát, idegenforgalmi adót és a büféreggelit a szállodában. Kérjük, adja meg az érkezés és távozás napját a foglaláshoz. Amennyiben a szobát szeretné megosztani, elég egy darab kétágyas szobát lefoglalnia a rendszerben, majd értesítse a szervezőket és adja meg a másik résztvevő nevét a megosztás elvégzéséhez. Ha nem kíván szállást foglalni, kattintson az „Átugrás” gombra.
 7. A megfelelő szolgáltatások kiválasztása után a „Pénzügyi összesítőhöz” fog érkezni. Itt láthatja és ellenőrizheti azokat a tételeket, amelyeket előzőleg kiválasztott. Ezen az oldalon van lehetősége a díjbekérő számla létrehozására. Olvassa el az oldalon található információkat, majd kattintson a „Pro forma száma generálása (pdf)” gombra és egyenlítse ki a számlát banki átutalással.

Bármilyen kérdés esetén, keresse bizalommal a szervezőket.