Részvételi költségek

A tanfolyam akkreditálásra került neurológia, gyermekneurológia, idegsebészet, pszichiátria, klinikai szakpszichológia, klinikai neurofiziológia, rehabilitáció szakterületeken.

Részvételi díj
fizetés
2020. szeptember 30. előtt
Késői díj
fizetés
2020. szeptember 30. után
Társasági tag *  
32 000 Ft 37 000 Ft
Nem társasági tag
37 000 Ft 42 000 Ft
35 év alatt, 65 év felett
28 000 Ft 33 000 Ft
PhD hallgató, rezidens

20 000 Ft 25 000 Ft
EEG asszitszens és más szakdolgozó
(október 8. döntés alapján)
díjmentes díjmentes
Napi jegy
23 000 Ft
  1. 2018-2019 tagsági díja rendezett. Tagsággal kapcsolatos információ: Dr. Juhos Vera; E-mail: vera.juhos@gmail.com
  2. A kongresszusi vacsora nem része a részvételi díjaknak, külön megrendelés tárgyát képezi. A vacsora ára bruttó 10.000 Ft/fő.

2020. május 31. előtt történő visszalépés esetén a befizetett teljes részvételi díj visszafizetéséről a szervező iroda gondoskodik.

2020. június 1 és szeptember 15. között történő visszalépés esetén a befizetett részvételi díj 50%-a visszafizetéséről a szervező iroda gondoskodik.

2020. szeptember 15. utáni visszalépés esetén a befizetett részvételi díj visszafizetésére nincs mód.

1 részvételi díj 1 prezentációs lehetőséget jelent, azaz egy részvételi díj befizetésével egy poszter előadás jelenthető be a konferenciára. A társszerzőség korlátlan.

Regisztráció
új felhasználóknak
comodo_ssl_certificate

Segítség a regisztrációhoz >>


RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket, ezáltal írásos szerződés jön létre. A megrendelt szolgáltatásokról a Diamond Congress Kft. számlát állít ki.A regisztráció alkalmával kérjük, a számlázási adatokat pontosan megadni. A hatályos rendelkezések értelmében a 100,000 Ft-ot meghaladó ÁFÁ-t tartalmazó számlának a vevő adószámát kötelező tartalmaznia, kérjük ennek megfelelően kiállítani a számlázási címet. Hivatalos számlát annak az intézetnek a nevére tudjuk kiállítani ahonnan a pénz beérkezett. Magánszemélytől érkező befizetés esetén a magánszemély nevére és címére kell a számlát kiállítani.

Amennyiben megrendelésszámot, PO számot, projektszámot vagy egyéb, a számlára egyedileg jellemző azonosítószámot kell feltüntetni a számlán, a szervezőknek ezt haladéktalanul jelezzék, mert számlakiállítás után a bizonylatokat módosítani nem áll módunkban.

A részvételi díjban szereplő étkezési költség illetve kulturális vagy társasági program (kávészünet, ebéd) minden esetben közvetített szolgáltatásként külön feltüntetésre kerül a számlán. Az SZJA tv 70§ (1) bekezdés alapján ez egyes meghatározott juttatásnak minősül a kifizetőnél, mely alapján ő köteles megfizetni az étkezést terhelő adókat. Ebben az esetben a kifizető szolgáltatást igénybe vevő cég/intézet. Ettől eltérni a törvényi szabályozás alapján nem lehet. Kérjük a pályázati pénzkeretekből részvételi díjat fizetőket, hogy előzetesen tájékozódjanak a pályázati kiírások feltételeiről, mert az étkezési költségek információja a számlán kötelező számlaelem ebben az esetben is. A részvételi díjak étkezési költségeket tartalmaznak, melynek értéke 14,900 Ft Bruttó (Minimálbér 5%-a / nap)

Szállásköltség, amennyiben van ilyen megrendelés, szintén mint közvetített szolgáltatás kerül számlázásra. Az általános szerződési feltételeket lásd itt.

Bankszámlaszám:
Kedvezményezett: Diamond Congress Kft.
Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt.
Számlaszám: 12010154-00175156-00100004


FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A konferenciára történő online regisztráció után a résztvevő legenerálhatja a proforma számláját a költségekről, melynek fizetése átutalással lehetséges. Amennyiben a résztvevőt a munkahelyétől eltérő intézmény/alapítvány/cég fizeti be, a regisztrációs díj kiválasztásakor, kérjük ezt mentse el számlázási címként.

Az összeg beérkezése után a fizetett végszámlákat azonnal postázzuk a megadott számlázási címre.

A részvétel lemondását kizárólag e-mailben, írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2020. május 31-ig lehetséges, díjvisszatérítés mellett.

2020. május 31. után a lemondást 50%-os kötbér terheli.

2020. szeptember 15. után a lemondást 100%-os kötbér terheli.

A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybe vett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.