Tisztelt Résztvevőink, Kiállítóink, Támogató Partnereink!

 

A Magyar Epilepszia Liga vezetősége és a MEL 2020 Kongresszus Szervezőbizottsága fokozott figyelemmel kíséri a hivatalos szervek tájékoztatását a COVID-19 járvány terjedésével kapcsolatosan.

A kormány 2020. március 11-i határozata alapján, tiltásra került a 100 fő feletti rendezvények megrendezése határozatlan időre, minek következtében a kongresszus eredeti időpontban tervezett megtartására nincs törvényes lehetőség. Ezért a MEL vezetősége és a Szervezőbizottság úgy döntött, hogy az április 16-17. időpontban nem rendezi meg a MEL soron következő kongresszusát.

A rendezvényre jelenleg már több, mint 120 fő regisztrált több támogatónk és 7 kiállító cégünk van.

A MEL 2020 évi Kongresszusát 2020. október 29-30-ra halasztjuk, változatlan helyszínnel és változatlan feltételekkel.

Az érvényben lévő foglalásokat (regisztráció, szállás, étkezések) fenntartjuk, az új időpontra (október 29-30.) átfoglalásra kerülnek és a regisztrációs felületen van lehetőség újabb regisztrációkra is. E tekintetben résztvevőink számára semmilyen beavatkozásra nincs szükség. Egyéb szálláshelyeken foglalt szobákkal kapcsolatban nem tudunk felelősséget vállalni, csak a regisztrációs rendszerünkön, illetve a szervezőkön keresztül foglalt szállásokra vonatkozik.

Amennyiben az új időpont nem felel meg a résztvevőnek, a regisztráció átadható másik kollégának, ezzel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervező irodával.

Előre is szeretnénk megköszönni a résztvevők, kiállító, támogató cégek megértését és pozitív hozzáállását, próbálunk ebben a rendkívüli helyzetben olyan döntéseket és intézkedéseket hozni, mely a legtöbb érintett számára elfogadható megoldást jelent.

(A) AlWays clean - MAXIMÁLIS FELKÉSZÜLTSÉGGEL VÁRJUK ÖNÖKET!

A kongresszus szervezői számára kiemelten fontos a résztvevők biztonsága, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az új októberi időpontban egy felejthetetlen élménnyel távozzanak gazdagabban a kollégák.


Prof. Dr. Fogarasi András
a MEL elnöke


Dr. Fabó Dániel
kongresszus szervezőbizottságának elnöke


Varga Attila
kongresszus szervezője
Diamond Congress Kft.