Tisztelt Szakdolgozó Kolléganők, Kollégák!

Örömmel értesítjük tisztelt szakdolgozóinkat, hogy az online kongresszuson EEG asszisztensek, szakápolók és szakdolgozók regisztrációs díj térítése nélkül részt vehetnek részt.

A konferencia szervezőbizottságának október 8-i döntése nagyban köszönhető támogatóinknak , így a szervezésnek ebben a fázisában a már befizetett asszisztensi regisztrációs díjakat vissza tudjuk téríteni. A díjvisszatérítéssel és adminisztratív ügyekkel kapcsolatban a Diamond Congress Kft. munkatársa Bánfalvi Gabriella áll szíves rendelkezésükre.

Bizonyára értesültek a közzétett részletes programból, hogy az asszisztensi szekció nem kerül megtartásra. Azonban nagyon reméljük, hogy az Önök számára a szekció kimaradása ellenére is lesznek érdeklődésre okot adó előadások. Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy az előadások megtekintése, nem igényel különösebb informatikai tudást, sem szoftver telepítését, sőt valójában időbeni korlát sem merülhet fel.

Természetesen új kollégák jelentkezését is várjuk, akik az online regisztráció befejezésekor a "Díjmentes szakdolgozói részvétel online konferencián" című regisztrációs kategóriát kell válasszák. Az információ levél szabadon továbbküldhető szakmai rendezvényünk iránt érdeklődők számára, a díjmentességgel viszont csak szakdolgozóink élhetnek az online kongresszuson, orvos kollégáink megértését ezúton is köszönjük.

Amit szeretnénk kérni, hogy minden szakdolgozó kolléga jelezzen vissza a díjvisszatérítés kapcsán (akit érint), illetve hogy jelezzék és erősítsék meg, hogy részt kívánnak venni a rendezvényen. A díjmentes részvétel is regisztrációhoz kötött a login miatt.

Ezúton kívánunk Önöknek szakmailag tartalmas és kellemes időtöltést október végén.