Általános információk

Az online térben megrendezett konferencia és kiállítás teljesen platform független, bármilyen operációs rendszeren és mobil eszközön is működik. Bizonyos funkciók használatához kamera, mikrofon és hangszóró szükséges. Külső program installációja nem szükséges, de Internet Explorer böngésző a működést már nem támogatja. A rendezvény nyelve alapvetően magyar, de az e-Vent.Space™* platform kétnyelvű. A kiállítók által megadott anyagot változtatás nélkül, az általuk megadott nyelven lesz megjelenítve. A virtuális rendezvény résztvevői és kiállítói részvétele előzetes regisztrációhoz kötött, és a határidőben megfizetett díjazás mellett lehetséges. A látogatók többször beléphetnek a felületre korlátozás nélkül.

Az online konferencia platform belépéséhez szükséges logint és kezdő jelszót a szervezők küldik ki az összes REGISZTRÁLT résztvevő és kiállító nevére és az általa regisztrált email címre. A résztvevő csakis kizárólag az általa megadott saját email címével és jelszavával tud belépni, más login párral nem.

A konferencia és kiállítás hivatalos nyitvatartási időpontja, 2020. október 29-30., a letölthető fájlok, videók, rögzített tartalmak – az élő kommunikációs elemeket leszámítva – az előzetes tervek szerint 2020. december 31-ig még elérhetők esznek, feltéve, ha ehhez az előadók hozzájárulnak. Felhívjuk a figyelmet, hogy az élő előadások, kérdésfeltevések, viták és diszkussziók csak a 2 hivatalos napon lesznek elérhetők.

(*Az e-Vent.Space™ a Diamond Congress Kft. által szervezett virtuális rendezvények megrendezésére kifejlesztett portál, a Diamond Congress Kft. védjegyoltalmi bejegyzés alatt álló szellemi tulajdona.)